woensdag, augustus 30

GOD PLAATST JOU IN MIJN LEVEN

Het vieren van verjaardagen is eigenlijk een manier om te zeggen: "Wat ben ik blij dat jij geboren bent. Wat ben ik blij dat God jou uitgekozen heeft om je deel uit te laten maken van mijn leven."

GOD KENT JE

Ongeacht de omstandigheden van je geboorte, heeft God je in de moederschoot van je moeder gekend (Psalm 139). Hij heeft je geschiedenis, je familie en je nationaliteit gepland (Handelingen 17: 24-28). Hij gaf je een individueel levensdoel (Efeziërs 2:10).

Met het vieren van je verjaardag bevestig je Gods keuze!


TWEE VERJAARDAGEN

Ik (Gail) vierde twee verjaardagen dit jaar. Ik ben 66 geworden en ik voel me dankbaar voor de liefde, het geduld en de discipline van de Heere. Ik ben dankbaar voor alle goede dingen die ik heb meegemaakt en ook voor alle ontberingen (Hebreeën 12: 7-11). Dit alles heeft me geholpen om te groeien in Hem. (Rom. 8:28)

BIBLE LOVE NOTES

En ik vierde nog een andere verjaardag! Zes jaar geleden deze maand begon ik deze Bible Love Notes te schrijven, omdat ik in mijn leven met een groot verdriet worstelde. Ik wist dat ik het niet zou overleven zonder dagelijks onderdompeling in Gods Woord. De geboorte van mijn Bible Love Notes brachten leven en genezing voor mijn ziel. 

Ik ben blij dat God jou heeft uitgekozen om op deze manier deel uit te maken van mijn leven, door mijn blog te lezen.Gail Burton Purath

zaterdag, augustus 26

FACEBOOK PAGINA

Wist je dat ik een Pagina op Facebook aangemaakt om alle nieuwe berichten te delen op Facebook? Welkom om HIER te reageren op wat je gelezen hebt.

♥ BIBLE LOVE NOTES: een meditatief moment om jou als christen te inspireren en te bemoedigen.


Vanaf 4 september
Vanaf 4 september plaats ik er iedere maandagmorgen een linkje naar een nieuwe post op de pagina. Klik je erop, dan kom je automatisch terecht op de betreffende blogpost. Wil je een opmerking plaatsen? Dat kan hier. Maar ook onder het berichtje op Facebook.

TIP: Volg deze blog via je e-mail. Abonneer je, zodat iedere nieuwe Bible Love Note automatisch in je mailbox komt. Zie je de speciale gadget in de zijlijn van deze blog? Daar vul je jouw e-mailadres in en op die manier volg je deze blog automatisch.