30 augustus 2017

GOD PLAATST JOU IN MIJN LEVEN

Het vieren van verjaardagen is eigenlijk een manier om te zeggen: "Wat ben ik blij dat jij geboren bent. Wat ben ik blij dat God jou uitgekozen heeft om je deel uit te laten maken van mijn leven."

GOD KENT JE

Ongeacht de omstandigheden van je geboorte, heeft God je in de moederschoot van je moeder gekend (Psalm 139). Hij heeft je geschiedenis, je familie en je nationaliteit gepland (Handelingen 17: 24-28). Hij gaf je een individueel levensdoel (Efeziërs 2:10).

Met het vieren van je verjaardag bevestig je Gods keuze!


TWEE VERJAARDAGEN

Ik (Gail) vierde twee verjaardagen dit jaar. Ik ben 66 geworden en ik voel me dankbaar voor de liefde, het geduld en de discipline van de Heere. Ik ben dankbaar voor alle goede dingen die ik heb meegemaakt en ook voor alle ontberingen (Hebreeën 12: 7-11). Dit alles heeft me geholpen om te groeien in Hem. (Rom. 8:28)

BIBLE LOVE NOTES

En ik vierde nog een andere verjaardag! Zes jaar geleden deze maand begon ik deze Bible Love Notes te schrijven, omdat ik in mijn leven met een groot verdriet worstelde. Ik wist dat ik het niet zou overleven zonder dagelijks onderdompeling in Gods Woord. De geboorte van mijn Bible Love Notes brachten leven en genezing voor mijn ziel. 

Ik ben blij dat God jou heeft uitgekozen om op deze manier deel uit te maken van mijn leven, door mijn blog te lezen.Gail Burton Purath

1 opmerking:

Heel fijn dat je wilt reageren.