19 oktober 2017

WAT STINKT HIER ZO?

Mijn man en ik huurden tijdens één van onze reizen een appartement om daar een aantal weken te verblijven. Toen we er aankwamen ontdekten we dat de eigenaar net nieuw slaapkamermeubilair gekocht had, die de kleine slaapkamer vulde met een nieuwe meubelgeur.

We dachten daar verder niet over na totdat we op de eerste ochtend wakker werden met geïrriteerde ogen, neus en keel.


GIFTIGE DAMP

Na wat onderzoek ontdekten we dat het kwam door de spaanplaten van de nieuwe meubels. Die gaven een giftige oxomethaan damp af en veroorzaakten de problemen waar wij last van hadden. We zijn direct uit die slaapkamer weggegaan om onze gezondheid te beschermen. Helaas zijn sommige mensen zich niet bewust van deze toxines omdat ze wennen aan de geuren. Na langdurige blootstelling raken zij dan ook in ernstige en permanente gezondheidsproblemen.

SPIRITUELE GIFSTOFFEN

Op dezelfde manier kunnen er giftige stoffen in ons spirituele omgeving zijn - slechte invloeden (mensen, entertainment, etc). Als we het probleem niet realiseren, wennen we aan deze “geuren” en zal het ons geestelijke schaden bij langdurige blootstelling.BEWAAK JE HART

Lieve christen, laten we ons harten bewaken (Spreuken 4:23) en God vragen ons te helpen om te identificeren welke spirituele toxines er zijn in ons leven!

Gail Burton Purath

4 opmerkingen:

Heel fijn dat je wilt reageren.