18 juli 2019

FIJNE VERJAARDAG, GAILGail is degene die onze Bible Love Notes schrijft. Vandaag is het haar 68e verjaardag. Zij schreef een mooi reflectie over de achterliggende 8 jaar. 

8 jaar goeds uit kwaad

Gail: Ik schrijf nu al acht jaar lang Bible Love Notes en op mijn verjaardag wil ik 2 manieren delen waarop God me Zijn trouwe zorg en wonderlijke liefde liet zien de afgelopen jaren.

💗 1. Het kwade ten goede. Romeinen 8:28

Ik was erg terneergeslagen over mijn gezinssituatie en begon Bible Love Notes te schrijven om gefocust te blijven op Gods Woord. De Heere gebruikte het studeren en schrijven om mijn geloof te ondersteunen, ondanks het feit dat mijn gezinssituatie erger werd. Ik heb daarvan geleerd dat Gods Woord het beste medicijn is voor een gebroken hart. 

💗 2. Boven bidden of denken. Efeziërs 3:20

Beginnend met 50 vrienden en familieleden als abonnees, had ik nooit gedacht dat ik acht jaar later 25.000 abonnees zou hebben! En verbazingwekkender dan de cijfers zijn de mensen die God heeft toegevoegd aan de Bible Love Notes - bediening. 

Bible Love Notes is niet uit op winstbejag. We maken geen advertenties en gebruiken onze abonneelijst niet om geld te verdienen. Maar we wel hebben een geweldige staf: mensen die voor ons bidden, een gebedsteam leider, een redacteur, een 'image creator' en vijf vertalers. 

God heeft me met deze vrouwen verbonden op een manier die Hij alleen bewerkstelligen kan. We leven op drie verschillende continenten en in zeven verschillende landen: de Verenigde Staten, Hongarije, Servië, Nederland, Uruguay, Brazilië en Suriname. Maar we zijn verenigd in Hem en streven hetzelfde doel na.

💗 Dit herinnert me aan een ander stukje van Gods verhaal, waar ik door genade deel van uit mag maken ... en jij  ook als je een volgeling van de Heere Jezus bent.

Openbaring 7:9-10 Hierna zag ik en zie, een grote menigte, die niemand tellen kon, uit alle naties, stammen, volken en talen, stond vóór de troon en vóór het Lam, bekleed met witte gewaden en palmtakken in hun hand. En zij riepen met een luide stem: De zaligheid is van onze God, Die op de troon zit, en van het Lam!

💗 Gail PS  Ja, je kunt Gail feliciteren in een reactie onder dit bericht (gewoon in het Nederlands). 

2 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd Gail, herkenbaar om vanuit nood en verlangen op God te focussen, Hij draagt ons en houd ons vast.
    Dank je wel voor je mooie en bemoedigende blogs.
    En Aritha jij bedankt voor je mooie vertalingen, ik waardeer het zeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn om te zien hoe de Bijbel mensen inspireert en bemoedigt.

    BeantwoordenVerwijderen

Heel fijn dat je wilt reageren.