24 september 2021

BIDDEN (een levenslang proces)

Soms bid ik voor de verkeerde dingen. Niet dat ik dat expres doe. Het komt doordat ik het grote geheel niet zie. Maar ik doe mijn best en vertrouw op de werking van Gods Geest in mij. 

Bible Love Notes

Romeinen 8:26-27 En evenzo komt ook de Geest onze zwakheden te hulp, want wij weten niet wat wij bidden zullen zoals het behoort. De Geest Zelf echter pleit voor ons met onuitsprekelijke verzuchtingen. En Hij Die de harten doorzoekt, weet wat het denken van de Geest is, omdat Hij naar de wil van God voor de heiligen pleit.


NIEMAND IS AL GEARRIVEERD

Niemand van ons is "al gearriveerd", dus hebben we te maken met een mengeling van waarheid en dwaling, goddelijke en goddeloze gedachten terwijl we "doorgroeien" tot volwassenheid in Jezus Christus.


Filippenzen 3:12-14 Niet dat ik het al verkregen heb of al volmaakt ben, maar ik jaag ernaar om het ook te grijpen. Daartoe ben ik ook door Christus Jezus gegrepen. Broeders, ikzelf denk niet dat ik het gegrepen heb, maar één ding doe ik: vergetend wat achter is, mij uitstrekkend naar wat voor is, jaag ik naar het doel: de prijs van de roeping van God, die van boven is, in Christus Jezus.

1 Kronieken 28:9 … want de HEERE doorzoekt alle harten, en Hij heeft inzicht in alle gedachtevorming. Als je Hem zoekt, zal Hij door jou gevonden worden.


GOD LUISTERT AANDACHTIG

De Heere God begrijpt de zwakheden van Zijn kinderen. Hij kent hun onvolwassenheid in het geloof. Wees er zeker van dat Hij luistert aandachtig naar je verzoeken luistert en je angsten, zorgen en verwarring kent.

👉 Twijfel je daaraan? 
💻  Lees dan ook: Waarom ben U zo ver weg, Heer? 

GEBED MAAKT DEEL UIT VAN HET LEVENSLANGE PROCES VAN HET VERNIEUWEN VAN ONZE GEZINDHEID


Romeinen 12:1-2 Ik roep u er dan toe op, broeders, door de ontfermingen van God, om uw lichamen aan God te wijden als een levend offer, heilig en voor God welbehaaglijk: dat is uw redelijke godsdienst. En word niet aan deze wereld gelijkvormig, maar word veranderd door de vernieuwing van uw gezindheid om te kunnen onderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is.


GEBED IS MEER DAN GOD AAN JOUW KANT KRIJGEN

Als je het gebed hebt gezien als "alleen maar een manier om God aan jouw kant te krijgen", hoop ik dat deze blog je helpt om je mening bij te stellen. Gebed heeft meer doelen dan ik me voor kan stellen. Hoe denk jij over het gebed?  

👉 Lees ook:KOUDE GEBEDEN?  (er is een weg terug)

Is je hart koud en heb je geen geestelijke emoties meer? Wees niet wanhopig. De God van alle geduld zal je niet in de steek laten. De liefde die onze Heere Jezus Christus voor Zijn volk heeft, is zo groot dat Hij aan je overtreding, ongerechtigheid en zonde voorbijgaat. Nee, er is geen boosheid van Zijn kant om je van jouw Heere te scheiden. Denk geen moment dat Hij je zal afstoten. Hij zal je niet herinneren aan je koude gebeden, je verwaarloosde boekenkast, je ongelezen Bijbel, ook zal Hij je niet op je kop geven voor het ontwijken van momenten met Hem alleen; maar Hij zal je genadig ontvangen en je liefhebben en je geven wat je op dit moment nodig hebt. Vrij naar C.H. Spurgeon

Gail Burton Purath
---
Origineel: Prayer is Part of Our Lifetime Process of Renewal
Vertaald door: Aritha Vermeulen

7 opmerkingen:

 1. Amen! Lord, teach us to pray. Ik las net uit Kolossenzen 4: "Houd sterk aan in het gebed, en wees daarin waakzaam met dankzegging."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is what i has wrote and share once on my website and thats say enough. More poems about the good lord you all find and can read on my website if you search with labels christelijke poemshttps://tinedejong.blogspot.com/2014/12/kind-van-god.html
  https://tinedejong.blogspot.com/2015/05/een-gebed-om-hulp.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:https://lordbubuzamiraculouswork.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Peter Christopher5 oktober 2021 om 21:51

  Elke man die relatieproblemen kan oplossen is een Mini God, Lord Bubuza is een god op aarde. Hij heeft mijn tranen weggeveegd door mijn gescheiden huwelijk te herstellen, mijn vrouw kwam op een dag naar me toe en zei dat ze moest scheiden. Ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden omdat hij hen hielp bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com of via de website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

  BeantwoordenVerwijderen